Care Inn

Werkplaats voor kinderen in Bibliotheek Oisterwijk


Ontwerp je eigen 3D wereld! In de Bibliotheek worden t/m december elke maand weer workshops georganiseerd waarbij kinderen digitale vaardigheden ontwikkelen en hun talent kunnen ontdekken. Er wordt steeds met een ander thema gewerkt.

Samen achter de laptop je eigen 3D wereld maken.

In de eerste workshop van deze reeks gaan we starten met het ontwerpen van je eigen 3D wereld. Een wereld waar álles kan gebeuren wat je maar kunt bedenken. De wereld die je maakt werkt helemaal met augmented reality, of AR. Dat betekent dat je alles wat je maakt dus zo in het echt kunt projecteren. Denk aan Pokémon Go, maar dan in plaats van Pokémon mag je helemaal zelf weten wat je gaat bouwen: van ridders, piraten of dierentuinen tot flatgebouwen, prinsessen en ruimtemannetjes.

Doe je ook mee?
Donderdag 5 oktober
15.30-17.00 uur
Leeftijd: 8-12 jaar
Gratis
Aanmelden: oisterwijk@bibliotheekmb.nl