Care Inn

Verkeerskennis opfrissen?


Wilt u als ervaren verkeersdeelnemer graag worden bijgespijkerd over de laatste verkeersregels?

Hoe zat het ook alweer, wie heeft voorrang … (Foto: Joris van der Pijl)

In samenwerking met de (VVN) Veilig Verkeer Nederland afdeling Oisterwijk én de gemeente Oisterwijk, wordt dit óók dit jaar weer mogelijk gemaakt. In 3 bijeenkomsten van elk 2 uur wordt u onder leiding van een deskundige voorlichter van VVN bijgepraat over alle verkeersregels die in de loop der jaren veranderd zijn, mede door een presentatie van foto’s uit uw eigen omgeving. Deze 2 opfriscursussen zijn bedoeld voor de inwoners van Oisterwijk, Haaren, Moergestel en Heukelom, van 50 jaar en ouder. De bijeenkomsten hebben een informatief karakter, er volgt dus géén examen. Maar ook dit jaar is het mogelijk voor 10 deelnemers aan deze cursus, om zich aansluitend en vrijblijvend aan te melden voor een individuele praktijkrit in uw eigen auto.

1e Cursus: Donderdagmiddag van 13:30 tot 15:30 uur op: 14, 21 en 28 september.
2e Cursus: Dinsdagochtend van: 9:30 tot 11:00 uur op 17, 24 en 31 oktober.

Locatie: wijkcentrum de Waterhoef, Terburgtweg 100, Oisterwijk.

Deelname gaat in volgorde van aanmelding. Hebt u nog vragen en voor aanmelding dan kunt u contact opnemen met Boudewijn Pijnappel, tel: 06 – 1501 0159, of via e-mail: vvn.afd.oisterwijk@ziggo.nl