Care Inn

Sinterklaas heeft alvast een bericht voor alle kinderen in Haaren


Sinterklaas is nog in Spanje, maar is al druk bezig met alle voorbereidingen. Hij laat ons dan ook alvast weten dat hij bezig is met het vullen van zijn agenda.

Het paard van Sinterklaas kreeg vorig jaar heel veel wortels (Foto: Michelle Bosmans)

Zaterdag 18 november komt hij tussen 15.30 en 20.30 uur voor een bezoek naar Haaren om samen met alle kinderen een onvergetelijk sinterklaasfeest te vieren. ‘Het wordt dit jaar vast weer een wonderlijk feest op zaterdag in de namiddag en avond.’

Je ontvangt een week voorafgaand aan het feest een nieuwsbrief met tijdsloten en meer praktische informatie over dit Haarense sinterklaasfeest. Kinderen uit groep 4 krijgen nog een aparte uitnodiging voor een speciale opdracht om het sinterklaasfeest nog feestelijker te maken. Wil je erbij zijn, dan kun je je inschrijven via sinterklaashaaren.nl. Je kan t/m vrijdag 10 november inschrijven en een plekje bemachtigen voor dit onvergetelijke sinterklaasfeest.

Oktober is steevast de maand dat Sint en zijn Pieten ons van alles vertellen over waar zij mee bezig zijn, soms nog in Spanje, onderweg in de boot, en straks in November vanaf het dak! Volg al die leuke berichtjes via onze themapagina ‘Sinterklaas‘.