ondernemers

Oisterwijk Oysters gaan voor Super Sunday

Er is een Super Sunday op komst, maar eerst even terugblikken op afgelopen weekend:

Cubs gaan door met winnen
Waterweg Warriors waren een mooie tegenstander. De oysters speelden tegen de warriors op het eigen veld, binnen de eerste vijf minuten stonden ze al 7-0 voor door een try van Joe en en twee minuten later stond het 14-0 door een try van Huub, weer 2 minuten later scoorde Sam een try. Ben en Flip scoorde ook nog een keer en de oysters waren duidelijk beter. Ze maakte hun tackles en speelden mooi over en gingen zelf op de goede momenten. Na de eerste helft stond het 33-0. De tweede helft was meer gelijk, maar nog steeds waren de oysters wel beter. Sam scoorde nog een keer. Daarna maakte de warriors twee penalty conversies, om het 33-6 te maken. Als laatste scoorde Huub ook nog een keer voor de eindstand van 45-6. De oysters hadden het een beetje moeilijk met de regeltjes, want ze kregen deze wedstrijd heel veel penalty’s tegen. De warriors hadden wat moeite met het passen, vangen en tackelen. Een niet zo spannende, maar wel een leuke wedstrijd dus. Eindstand 45-6

Junioren nipt verlies tegen Groningen

De junioren tegen Groningen (Bron: Oysters.nl)

Door Teun Welsing: De eindstand was 10-19 voor Groningen. De wedstrijd verliep wel goed, want we zetten veel druk op de tegenstanders waardoor we de bal vaak terug wonnen en de scrums gingen goed. Het mooiste moment vind ik dat Frits de bal bij onze try-line kreeg en terug liep naar de middenlijn. Mijn tip voor de trainers om te doen: Meer aandacht aan de lijn besteden.

Colts redden het net niet
Genoeg progressie, nu nog de punten. De tegenstander, Hildogs is een cluster van Hilversum & Bulldogs Almere. Laat de laatste club nou net de club zijn die onze Junioren twee jaar geleden van de landstitel afhieldeb. “Angstgegner” is misschien wat te sterk uitgedrukt; het zat wellicht toch in de kopjes. De berichten zijn eenduidig: er werd keihard gewerkt. Op alle posities. De tegenstander was net wat slimmer, sterker en beter. En dat is geen schande.

Oproep voor extra lijnentrekkers
Elk weekend zijn er diverse wedstrijden/ trainingen op ons complex. Echter moeten daarvoor wel de lijnen op de velden staan. Onlangs heeft Ernest Emmen de taak van Twan van Gorkum overgenomen. Hij is nog opzoek naar personen, die als achtervang kunnen dienen, mocht hij deze taak niet kunnen uitvoeren. Belasting: 1,5 uur. Uitvoering: Vrijdag voor 17.00 uur of zaterdag voor 10.00 uur. Ernest heeft inmiddels een uitgebreide instructie geschreven en is bereidt de nieuwe personen te instrueren/begeleiden. Je kunt je aanmelden bij Ernest op parkbeheer@oysters.nl.