Care Inn

Nemelaer Haaren wint eerste wedstrijd in vierde divisie


De historische 1e overwinning in de 4e divisie is een feit. Het ging zeker niet vanzelf maar het sterke collectief van Nemelaer heeft laten zien ook in de 4e divisie zijn mannetje te staan. Nemelaer kon met een comfortabele voorsprong de kleedkamer in. Het kreeg kort na de pauze de deksel op de neus en iets later kwamen de gasten zelfs op voorsprong. Nemelaer toonde wederom de gewenste veerkracht en sleepte uiteindelijk toch een overwinning over de streep.

Nemelaer wint van Wittenhorst

In het rommelige begin van de wedstrijd profiteren de gasten bijna van enige onachtzaamheid in de defensie. De wedstrijd is niet hoogstaand maar over en weer ontstaan mogelijkheden om de score te openen. Jasper van Venrooij krijgt de grootste kans als een rebound in een leeg doel kan schuiven. Doelman redt. Uiteindelijk komt Nemelaer op voorsprong. Matthijs de Waal lanceert Pieter Vugts. Oog in oog met de doelman schuift Pieter binnen. 1-0(34).

Na de pauze laat Nemelaer zich verrassen. Nick Driessen speelt zich knap vrij in de 16 en scoort beheerst. 1-1(46). Uit het niets komen de gasten zelfs op voorsprong. Een voorzet wordt ternauwernood weggetikt echter in de rebound prikt Jeroen Verkennis binnen. 1-2(55). Gelukkig knokt Nemelaer zich snel weer in de wedstrijd. Door de zon werd een hoge bal niet goed getaxeerd door de doelman maar ook Pieter zag de bal niet aankomen waardoor hij de gasten onbewust hielp door de bal van doellijn af te halen. Uit de daarop volgende hoekschop is het wel raak. Luuk Vermeer kopt de assist van Joeri Vugts snoeihard binnen 2-2(58). De wedstrijd golf op en neer. Onder druk wordt hoekschop weggegeven door Wittenhorst. Nick Vugts kopt de inzet van Joeri knap binnen. 3-2(62).

In het laatste half uur probeert Wittenhorst een gaatje te vinden in de sterke defensie van Nemelaer en in de ruimte die is ontstaan weet Nemelaer af en toe dreigend door te breken. Uiteindelijk wordt de overwinning over de streep getrokken en haalt Nemelaer de 1e overwinning in de 4e divisie.

a.s, zondag gaat Nemelaer op bezoek bij UDI’19 in Uden, let op wedstrijd start om 14:00.