uitgelicht

Leo van der Steen draagt kennis en service over


Leo van der Steen, oprichter en jaren samen met zijn vrouw, medewerkers en kinderen de draaiende kracht achter Leo van der Steen Witgoed aan de Spoorlaan in Oisterwijk, heeft afgelopen week feestelijk zijn pensioen ingeluid.

Kinderen en kleinkind bieden Leo een fotoboek aan.

Leo van der Steen heeft in de jaren een hecht lokaal familiebedrijf opgezet. De afgelopen jaren heeft hij zijn kennis en de servicegerichte mindset overgedragen aan het groeiende aantal medewerkers en zijn kinderen. Na zijn formele afscheid – dat werd gevierd met een drankje, hapje en muziek – blijft Leo op de achtergrond beschikbaar voor raad en daad. Een mooie manier om hetgeen in al die jaren is opgebouwd zorgvuldig en met een goed toekomstperspectief over te dragen.

Leo werd verrast met een feestelijk samenzijn.

Het was een fijne dag met vele blijken van waardering door de genodigden. Heerlijke koffie (uiteraard), en een informele sfeer zoals de klanten dat kennen van die keren dat zij iets van onderdelen, reparatie of vervangende machines nodig hadden.

Niet onbelangrijk is te vermelden, dat Leo en later ook zijn kinderen onze website al jaren steunen, en daar zijn we hen zeer dankbaar voor. Voor Leo wensen wij dat hij veel kan genieten komende jaren; voor de kinderen veel succes en voldoening met hun werk.

Een naambord herinnert toekomstige bezoekers aan Leo en zijn vrouw Jeanny.

Nu alle tijd voor een goed boek.