ondernemers

Kom naar de bespaarstraat in Oisterwijk


Besparen willen we allemaal, maar soms is het ook nodig om de maandelijkse lasten te kunnen betalen.

Herken jij je in een of meer van deze vragen:

– Vind je het lastig om alle rekeningen te betalen?
– Geldzorgen geven mij stress, wat kan ik hier aan doen?
– Ik wil mijn energierekening omlaag krijgen, maar ik weet niet hoe?
– Heb je kinderen en weet je even niet meer hoe je de school en sport voor hen moet betalen?
– Welke financiële regelingen zijn er in Oisterwijk?
– Kan iemand mij helpen mijn administratie weer op orde te krijgen?
– Ben je op zoek naar activiteiten in de wijk die jou kunnen helpen?

Kom naar de (Be)spaarstraat!
Ben je benieuwd hoe en waarop je geld kunt besparen? Wil je meer weten over energiezuiniger wonen? Of wil je je geldzorgen verminderen? Kom dan naar de gratis informatiemarkt waar de aanwezigen samen met jou op zoek gaan naar oplossingen.

Woensdag 20 september van 16.00 uur tot 20.00 uur ben je welkom in ontmoetingscentrum de Coppele, wijk Westend Oisterwijk. Voor alle bezoekers is er een gratis maaltijd en voorde kinderen zijn er ook activiteiten. Meer info: bel Moniek Lommen via 06-23370623