Care Inn

Dit weekend nog expositie in De Verdieping Moergestel (+ Film)


Na het zomerreces opent galerie De Verdieping weer haar deuren met een boeiende expositie met als thema “Onderweg”. Twintig professionele kunstenaars reageerden enthousiast op onze uitnodiging voor een openingsexpositie van 2 t/m 17 september.

Een werk van Ilse Vermeulen, te zien in De Verdieping Moergestel

Het thema “Onderweg” boeit de kijker door de talloze verhalen en indrukken opgedaan tijdens fysieke, symbolische of virtuele reizen. De meer dan zestig werken weerspiegelen het huidige tijdsbeeld van migratie en ontdekken. De bezoeker herbeleeft de reizen van de makers en lift mee op de emoties en ervaringen van de exposanten, verbeeld in hun schilderijen, foto’s, beelden, collages en grafisch werk.

De deelnemende kunstenaars zijn: Cecile Bank, Jacqueline Grotenhuis, Marie-Line Kercret, Fred van Laarhoven, Margje Memelink, Margriet Oomen, Sofia Ramselaar, Angelique van der Valk, Ilse Vermeulen, Ineke Weevers, Lidwina Charpentier, Ben Kapteijns, Irene Keyzer, Rob van Leeuwen, Rob Minderman, Ruud Pluijms, Lydia Scheurleer, Elsbeth Veerman, Piet de Vries en Connie van Winssen.

Mocht u overwegen, (en waarom zou u dat niet doen?) om uzelf te trakteren op een bezoekje aan onze galerie tijdens de expositie “Onderweg”, dan vragen wij uw medewerking… Bij de entree van de tentoonstellingsruimte vind u een stemformulier waarop u uw stem (met een korte motivatie) kunt uitbrengen op het, volgens u, mooiste of meest geslaagde kunstwerk. De maker van het werk met de meeste stemmen krijgt in overleg twee weekenden gratis de beschikking over de galerie.

De expositie “Onderweg” is geopend komende zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Gratis toegang èn gratis parkeren voor de deur van galerie De Verdieping, gevestigd op de eerste verdieping van cultuurcentrum Den Boogaard in Moergestel. Kijkt u voor meer informatie èn een voorproefje op de website galeriedeverdieping.com