uitpunt

De GoedeDoelenWeek Moergestel komt er weer aan


In de eerste week van oktober ontvangt u post. Ook dit jaar komt er geen collectant aan de deur maar valt er een enveloppe door de brievenbus met daarin alle informatie die u nodig heeft om mee te kunnen doen aan onze jaarlijkse actie.

Met elkaar, voor elkaar…

De 14 Goede Doelen welke dit jaar deelnemen zijn: de Nierstichting, Alzheimer Nederland, Nederlandse Brandwonden Stichting, Longfonds, Nationaal Fonds Kinderhulp, Hersenstichting, KWF, Rode Kruis, Prinses Beatrix Spierfonds, HandicapNL, Hartstichting, Vastenactie, de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind en ReumaNederland.

De GoedeDoelenWeek 2023 vindt plaats van maandag 9 tot en met zaterdag 21 oktober. De collectebussen zullen op de bekende plaatsen staan: Slagerij Ketelaars, Jumbo Denissen, Johan heeft het (voorheen Novy), Ligtvoet Shoes, Tankstation van Esch en Park Stanislaus. In 2022 werd ruim 16.000 euro opgehaald voor deze Goede Doelen. Zij hopen ook dit jaar weer op uw financiële steun te mogen rekenen!

Kijk voor meer informatie op www.goededoelenweekmoergestel.nl