Care Inn

Chawn en zijn buddy beklommen Mont Ventoux


Op 27 september gingen Chawn en zijn buddy Peter-Paul van De Hondsberg in Oisterwijk, een mega uitdaging aan: het beklimmen van de Mont Ventoux.

Het team dat de Mont Ventoux heeft beklommen.

Zij deden dit samen met samen met negen jongeren van de Koraallocaties De La Salle en Maashorst. De beklimming is onderdeel van de behandeling. Chawn is een van de teamleden die woonachtig is bij De Hondsberg in Oisterwijk. Rond de middag bereikten alle jongeren en hun buddy’s de top. De buddy’s hebben niemand hoeven duwen. Wat een prestatie!

Bijzonder is dat Chawn en Peter-Paul hebben gefietst voor een goed doel: geld ophalen voor onderzoek naar de ziekte van Duchenne. Vrijdag reizen de fietskanjers terug naar Nederland. Naar verwachting komen ze om 11.00 uur aan bij De La Salle in Boxtel. Daar krijgen ze een warm ontvangst van enthousiaste jongeren, ouders, medewerkers en vrienden.