Care Inn

Bosbadwandeling met Frans Kapteijns


In deze hectische tijden is het goed om af en toe eens letterlijk stil te staan. Het stil laten worden in je hoofd. Je drukke verstand tot rust laten komen. En waar lukt dat beter dan tijdens een wandeling in de natuur.

De Bosbadwandeling met voormalig boswachter Frans Kapteijns (Foto: Leny van Schijndel).

In 2023 heeft de Bibliotheek vier gratis wandelingen georganiseerd met voormalig boswachter Frans Kapteijns. Ontdek de schoonheid van de natuur in verschillende seizoenen, op verschillende tijden en met verschillende thema’s. Ontspan en geniet.

Op 29 september is de derde wandeling uit deze reeks. Dit keer wederom een bosbadwandeling met Shinrin Yoku oefeningen. Shinrin Yoku komt uit Japan en betekent letterlijk ‘Baden in het bos’. We dompelen ons onder in de groene Oisterwijkse bossen om al onze zintuigen even open te zetten en in het moment te staan. Even los komen van je hectische bestaan en bewust aanwezig zijn in de natuur.

29 september
07.00-09.00u
Vertrek Klein Oisterwijk, Oirschotsebaan 6 (grote parkeerplaats bij het houten chalet)
Gratis
Aanmelden: oisterwijk@bibliotheekmb.nl

De vierde en laatste wandeling is een stiltewandeling op 1 december. Kijk voor meer informatie in de agenda op de website www.bibliotheekmb.nl/oisterwijk