Care Inn

Binnenkort weer Crazy Spring in Oisterwijk


School is net begonnen, en het tofste evenement voor basisschool kinderen komt er alweer aan.

Crazyspring in Oisterwijk (Foto: Optisport)

Bij Optisport Den Donk bouwen ze op 16 en 17 oktober de gehele sporthal weer om naar een tof spring paradijs. Elk jaar is dit altijd een super evenement. Iedereen is welkom bij Crazy Springparadijs in Oisterwijk! De springers die een Crazy Springparadijs het vaakst bezoeken zijn de kinderen van de basisschool (groep 1 t/m groep 6). Al zijn jongere kinderen altijd welkom. De ervaring leert dat later op de dag (na 13.00) de oudere kinderen zich melden en het springterrein dus ook drukker wordt. Voor de jongste bezoekers is er vaak ook ander vermaak te vinden behalve het springen.

Omdat Crazy Springparadijs in Oisterwijk binnen wordt gehouden in Optisport Zwembad Den Donk kan het ongeacht het weer altijd doorgaan. De sporthal wordt ingedeeld in een zit- en een springgedeelte. Voor de ouders/begeleiders is er gratis WIFI. Al kan het natuurlijk ook zo maar zijn dat ook zij een sprong willen wagen: dat mag natuurlijk! Om de dorst te lessen en de honger te stillen is er voor zowel de ouders als de kinderen eten en drinken te koop. Van springen krijg je trek!

Het Crazy Springparadijs in Oisterwijk is een evenement dat bij alle kinderen in de smaak valt. Een dag klimmen, klauteren en springen op onze tientallen lucht- en springkussens voor €6,80 per kind (ouders zijn gratis!).  Meer info en aanmelden kan via deze (klik) link.