Care Inn

A58 en A65 bij Tilburg afgesloten vanwege duizenden flesjes cola op de weg


Bij Tilburg, ter hoogte van Heukelom (Gemeente Oisterwijk), is een vrachtwagen de lading verloren.

Tienduizend colaflesjes zijn dinsdagochtend bij het nemen van een scherpe bocht uit de wagen geschoven en op de weg terecht gekomen. Grote aantallen liggen los op straat, kapot gesprongen; een aantal nog in hun krat. Het gebeurde op de afrit van de A65 tussen Tilburg en Oisterwijk, richting de Burgemeester Bechtweg. Afrit 3 is afgesloten, en ook de verbindingsweg tussen de A58 vanuit Moergestel naar de A65 richting Oisterwijk is ‘vanwege veiligheid en doorstroming afgesloten’, zo laat Rijkswaterstaat weten.

Vele kratjes zijn leeg; het glas ligt op straat (Foto: Toby de Kort).

Met een graafmachine worden de flesjes opgeschept (Foto: Toby de Kort).