ondernemers

Zondag Tour de la Moer


Zondag 27 augustus start vanaf Den Boogaard tussen 10.30 en 14.30 uur de fietstocht Tour de la Moer.

Oude voertuigen tijdens de fietstocht Tour de la Moer (Foto: Rick Denissen).

De 2e editie van Tour de la Moer is weer klaar: een unieke belevingstocht (15 of 26 km) voor jong en oud per fiets, wandelend of (deels) met de auto. Men komt langs diverse monumenten en er zijn verrassende stops. Op de 15 km route zijn er stops bij Zonnewende (park en kapel), de nieuwe uitspanning en winkel Bij-Broeders en boerderij van Puijenbroek. Ook te bezoeken is ’t inzamelpunt (oude) gereedschappen van Daan van EE aan de Heuvelstraat.

Op de lange route (ongeveer 26 km) zijn er bijzondere stops bij Janus Horrevorts en bij Kruid of Zo. Traditioneel kunt u op Den Heijkant kennismaken met de Maretakken- en kruiden kwekerij met zelf geslingerde honing en laat Kees Bierkens zijn bijzondere landbouwmachines zien.

Iedereen krijgt een routebeschrijving mee en de route is met bordjes aangegeven. De deelnemers betalen € 4,- p.p. of gezin € 10,- per gezin. Kinderen t/m 12 jaar gratis. De opbrengst is voor het St. Nicolaasfeest in Moergestel en een herdenkingsteken van de nonnen en broeders in Moergestel.