ondernemers

Ties en Lucas hadden een mooie rugbyweek in Wales


Onder het toeziend oog van trainer Johan Hartwigsen speelde het team van Oranje U17 twee mooie oefenwedstrijden in het pitorekse Llandovery in Wales.

Lucas in actie (Bron: Oysters.nl)

Oranje U17 speelde twee goede wedstrijden. Tegen de de Scarletts werd in een spannende wedstrijd 17-17 gelijk gespeeld. Ze stonden lang met 17-12 voor maar door een try in de laatste minuut van de Scarletts werd het uiteindelijk 17 gelijk. Van Llandello werd ruim gewonnen met 43-5.

Cashloos

het is misschien wel een nieuw tijdperk voor sportclubs en andere kantines of wijkcentra: afrekenen zonder cash. Bij de Osters hebben ze dit afgelopen week ingevoerd; geen contant geld meer voor bar-keuken en winkeltje. ‘We doen dit al een week (tijdens de trainingen) en conform de afstemming tijdens de ALV van juli jongstleden, gaat deze wijziging per direct in. Het levert voor ons barteam gemak, we hebben geen kasverschil meer , het is veiliger en het levert consistentie.’ Er is naast de pinpas ook de mogelijkheid om te betalen met de eigen Oysters betaalkaart.