uitgelicht

Positief gezond ouder worden


‘Positief gezond ouder worden’ is een gratis cursus van Farent van acht bijeenkomsten waarin je actief vormgeeft aan je eigen leven.

De beste manier om gezond ouder te worden, bespreek je tijdens de cursus.

Je staat stil bij de veranderingen die het ouder worden met zich meebrengt en hoe je daar mee om wil gaan. Daarnaast schenk je aandacht aan een gezonde leefstijl en het versterken van je netwerk. Je gaat in een groep van 8 tot 12 deelnemers aan de slag met inspirerende toekomstplannen voor deze nieuwe levensfase.

Het programma sluit het beste aan bij senioren tussen de 55 en 75 jaar. De cursus is iedere maandagmiddag van 14.00 -16.30 uur Sociaal Cultureel Centrum Den Boogaard Moergestel op 25 september, 2, 9, 16 en 30 oktober en 6, 13 en 20 november.

Aanmelden of voor meer informatie kunt u contact opnemen met Loket Wegwijs loketwegwijs@oisterwijk.nl of bellen naar Jacqueline van den Acker 06-55 32 20 78.