ondernemers

Open Monumentendag Oisterwijk anders dan anders


De Oisterwijkse Open Monumentendag vindt dit jaar plaats op zondag 10 september. 

Open Monumenten Dag 2022 promoVan 11.00 uur tot 16.00 uur organiseert het comité Open Monumentendag in alle dorpen van de gemeente Oisterwijk, Haaren (vanaf 13.00 uur), Heukelom, Moergestel en Oisterwijk een Erfgoedmanifestatie.

Welkom op de Erfgoedwerf!

Het landelijke thema ‘levend erfgoed’ wordt in de gemeente Oisterwijk op een leuke en verrassende manier vormgegeven. Ieder dorp zal worden voorzien van een ‘Erfgoedwerf’. Op centrale punten in elke kern komen marktkramen. Ook digitaal is er een en ander te beleven, onder andere via QR codes, waar cultuur, historie en ambacht aandacht zullen krijgen. Verenigingen, stichtingen en overige betrokkenen bij deze dag zullen hier hun Erfgoed-vaardigheden tonen.

De jaarlijkse afsluiting zal worden gehouden op het terrein van Mie Pieters in Heukelom. Wethouder Anne Cristien Spekle zal om 17.00 uur de jaarlijkse Monumentenprijs uitreiken.

Het organiserend comité heeft er veel zin in om van deze Monumentendag een geslaagde dag te maken en zij hopen op uw komst.

Het comité kan extra steun gebruiken, dus als u zich aangesproken voelt als Erfgoedhoeder stuur dan een berichtje aan Joost van Iersel, voorzitter van het comité voor de Open Monumentendag.

Email: joostvaniersel@outlook.com

mobiel: (06) 51 06 40 67