ondernemers

Open Dag bij de Krekul in Oisterwijk


Op zondag 3 september zal De Krekul, hét creatief en cultureel centrum in Oisterwijk, haar deuren weer openen voor haar jaarlijkse Open Dag.

Ook dit jaar zullen alle docenten u vrijblijvend informeren over ons cursusaanbod in het nieuwe seizoen, en tonen zij werk van cursisten uit voorgaande seizoenen. U zult verrast zijn van hetgeen u zelf kunt maken! Laat u uitvoerig informeren over de vele mogelijkheden bij de Krekul. Of sluit aan bij de diverse workshops waar u door gewoon binnen te lopen, kosteloos aan deel kunt nemen.

Aanmelden is niet nodig, u kunt gewoon binnenlopen!

De Open Dag zal zijn op zondag 3 september van 11:00 tot 16:00 uur in ons monumentale gebouw aan de Nicolaas van Eschstraat 30 in Oisterwijk. Er is ruim voldoende gratis parkeerruimte bij ons gebouw.

Ook voor kinderen is er dit jaar weer een uitgebreide cursus waar je kennis kan maken met alle facetten van onze creatieve activiteiten. Kom gerust ontdekken wat je leuk vindt om te doen, en neem vooral je ouders mee, ook voor hen heeft de Krekul veel interessante activiteiten dit jaar.

Bij De Krekul worden cursussen gegeven op het gebied van tekenen, schilderen, zilversmeden, beeldhouwen, boetseren, fotografie en fotobewerking, cultuur en kunstonderwijs en we hebben natuurlijk onze succesvolle taalcursussen.

De cursusduur loopt uiteen van ééndaagse workshops tot cursussen een schoolseizoen lang.

Kortom, u bent allen van harte welkom op zondag 3 september van 11:00 tot 16:00 uur, de koffie staat klaar!