ondernemers

Koninklijke onderscheiding voor Haaren correspondent Michelle Bosmans


Michelle Bosmans heeft een Koninklijke onderscheiding ontvangen en is daarmee benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Michelle Bosmans maakt foto’s bij een optreden van Jeremiade op het Lindeplein in Oisterwijk (Foto: Joris van der Pijll).

Michelle werd verrast tijdens het kindervakantiewerk in Biezenmortel (Foto: Henny Schilders)

Michelle is bij menig inwoner van Haaren bekend als de schrijfster van artikelen voor eerst weekblad De leye, en later de Nieuwsklok. Ze is medewerkster op de Haarense Basisschool, en foto’s van haar zijn al vele jaren op onze website te zien van bijvoorbeeld Rebirth Festival, en de carnavalsoptocht en sinterklaasintocht in Haaren.

Michelle, zelf inwoonster van Biezenmortel, heeft zich als vrijwilligster ingezet voor basisschool Franciscus in Biezenmortel, scoutinggroep De Paraplu en de Stichting Jeugdbelangen Biezenmortel. De Tilburgse Locoburgemeester Esmah Lahlah heeft de onderscheiding uitgereikt. Michelle was naast haar baan op de basisscholen in Helvoirt, Haaren, Biezenmortel en Esch onder andere ook leidster bij de scouting. Ook is zij initiatiefneemster van het kindervakantiewerk in Biezenmortel.

Wij feliciteren Michelle van harte met deze meer dan verdiende onderscheiding.

Rebirth Haaren is net vakantie (Foto: Michelle Bosmans).