Care Inn

Expositie van Iris van den Eijnden in huiskamer De Inloop


Iris van den Eijnden is de nieuwe exposant die van augustus t/m. oktober 2023 exposeert in Huiskamer de Inloop aan de Kerkstraat 48 in Oisterwijk.

Zelf vertelt zij hoe ze tot schilderen gekomen is:

Een van de werken van Iris.

‘Vanuit mijn levensmotto “leven uit het hart” zette ik de eerste penseelstreken op het doek. Geïnspireerd door de bekende schilder en ontwerper Hundertwasser (1928-2000), die vanuit natuur en organische vormen schilderde en gebouwen ontwierp, zoek ik mijn eigen stijl. Het proces: De keuze van het doek, kleur, materiaal en thema is een spannende zoektocht die uiteindelijk leidt tot het eindresultaat. Voor mij geldt dat dit proces net zo inspirerend en spannend is als het schilderij zelf. Naast het schilderen ben ik o.a. gastvrouw bij Huiskamer de Inloop. Als ik er ben, kunt u natuurlijk altijd vragen stellen over het werk dat er nu hangt.’

Tijdens de `open inloop` zijn op de volgende dinsdagen van 14.00 tot 16.00 uur de schilderijen vrij te bezichtigen:
op – 15 augustus
op –  5 en 19 september
op  – 3 en 17 oktober
Veel kijkplezier!