uitgelicht

Europese Clubkampioenschappen op de velden van Roef! Moergestel


Na de wedstrijden van het Nederlandse team vorige maand wordt er wederom een internationaal evenement georganiseerd op de velden van Roef! op Stokeind in Moergestel. Maandag 21 t/m 26 augustus wordt er namelijk de Europacup georganiseerd.

Roef! softbal in Moergestel

Het betreft een internationaal softbaltoernooi voor clubteams uit verschillende landen: Israël, Botswana, Engeland, Oostenrijk, Zwitserland, Kroatië en Nederland, dat door het eerste dames team van Roef! wordt vertegenwoordigd. Maandag 21 augustus om 10.00 uur wordt de eerste, van vele wedstrijden, gespeeld. Om 20.00 uur is de openingsceremonie, en hierop aansluitend speelt het team van Roef! een wedstrijd, tegen Kroatië.

De toegang tot ons sportcomplex, is zoals altijd, volledig gratis en we zouden het ontzettend leuk vinden als u komt genieten van softbalwedstrijden van het hoogste niveau. Er is altijd iets te doen op ons complex, ook voor de kinderen: die kunnen zich de hele dag vermaken op de springkussens die aanwezig zijn. De wedstrijden worden bijna iedere dag gespeeld tussen 11 uur ‘s ochtends en 8 uur ’s avonds, klik hier voor het gedetailleerde programma.