ondernemers

Suikerspinnen voor Kika op Oisterwijkse Jaarmarkt


30 juli is in Oisterwijk weer de Jaarmarkt. Deze keer met een bijzondere kraam!

Doneer en geniet van deze heerlijke suikerspinnen.

Soraya Hermsen-Schut, getrouwde moeder van twee leuke jongens van 6 en 8 jaar, zet zich in voor KIKA. Dat doet ze vaker met diverse bijzondere acties. Dit jaar op de Jaarmarkt. ‘Ik zal dit jaar voor KIKA op de jaarmarkt in Oisterwijk staan. Hier zal ik suikerspinnen verkopen en een enveloppenloterij houden.’ Soraya is er die dag van 10.00 tot 17.00 uur bij de pomp op het Lindeind, ‘bij de waterpomp vlakbij de Kiosk’.

Wist je dat jaarlijks ruim 550 kinderen in Nederland kanker krijgen. Op dit moment geneest maar 81% van deze kinderen. ‘Dit moet en kan beter! Het doel van KIKA is om dit percentage te verhogen naar 100%, dus samen sterk voor KIKA en kom lekker een spuikerspin eten!’

Kunt u niet naar de jaarmarkt komen, maar wilt u wel KIKA steunen? U kunt ook doneren via de actiepagina van KIKA (klik hier).