ondernemers

Ook in de vakantie is het aanpoten en oefenen bij rugbyclub Oysters


Daar waar het bij de gemiddelde sportclub rustig is in vakantietijd, daar wordt binnen de Oysters behoorlijk doorgewerkt.

Er is ook in de vakantie genoeg te doen aan de Scheibaan  (Bron: Oysters.nl).

Allereerst is er een klusteam bestaande uit diverse vrijwilligers die er alles aan doen om bij de start van de competitie (16 september) weer alles spic en span voor elkaar te hebben. Weliswaar worden de velden (die er trouwens prima bijliggen) door sportbedrijf Oisterwijk (de Gemeente) onderhouden. Alle gebouwen, bijgebouwen, de tuin en alle reling, borden en vlaggen zijn in eigen beheer. Hoofd van het faciliteits gebeuren bij de Oysters is Ernest Emmen, die, naast zijn trainerschap bij de jeugd en een verleden bij de club, als speler, enthousiast werd en de handschoen opnam. Een keuze die vooral voor de club positief uitvalt. Ernest, in het dagelijks leven werkzaam bij defensie, heeft een mooie groep mensen om zich heen verzamelt en gelukkig zijn allerlei (bouw) technische disciplines binnen de groep aanwezig. Het clubhuis en de bijgebouwen zien er weer prima uit en zijn op deze manier waardevast en een belangrijk financieel fundament voor de club. Er is nog een mogelijkheid om de handen uit de mouwen te steken: Aanstaande zaterdag: Start tussen 09.00u en 10.00u Einde 14.00 uur.

Oefenen

In de voorbereiding (de trainingen van de Oysters topteams starten op 1 augustus weer) wordt er ook geoefend en zeker niet tegen kinderachtige tegenstanders. Vanzelfsprekend staan alle wedstrijden ook in de clubagenda op de website!

Zaterdag 26 augustus

14.30 uur RFC Oisterwijk Oysters II – RC The Pitbulls Arendonk (B) (2e nationaal)

16.30 uur RFC Oisterwijk Oysters I – Amstelveense Rugby Club (1e klasse)

Zondag 3 september

14.00 uur RFC Oisterwijk Oysters II – E.S.R.C. The Elephants Eindhoven (2e klasse)

16.00 uur RFC Oisterwijk Oysters I – Roosendaalse Commando Combinatie (1ste klasse)

De entree is gratis. Het spektakel bijna vanzelfsprekend.