Care Inn

Lucy en Kees nemen afscheid van De Groene Parel


Januari 2018 startte Lucy Boers als directeur van BS Den Akker. Nu 5,5 jaar later neemt zij afscheid van wat ondertussen BS De Groene Parel is. Ook Kees neemt dit jaar afscheid.

Lucy en Kees nemen afscheid van hun school.

Lucy heeft een nieuwe, mooie uitdaging gevonden bij Stichting Cadans Primair als directeur Onderwijs en Kwaliteit. In de tijd dat Lucy directeur was werden de basisscholen uit de wijk Pannenschuur: de Molenhoek, den Akker en Darwin samengevoegd tot 1 nieuwe school: BS De Groene Parel. Een school waar het plezier van samen leren centraal staat.

De laatste schooldag werd er ook afscheid genomen van Kees Stovers. Hij gaat met pensioen. De meeste jaren van zijn tijd als leerkracht werkte hij bij BS den Akker.

De dag van het afscheid werden Lucy en Kees vanaf de Oisterwijkse molen in een politieauto naar het Willem van der Aa-park gebracht. Daar stonden alle kinderen van De Groene Parel in een erehaag om ze toe te juichen en het Groene Parel-lied voor ze te zingen. De rest van de dag zat vol mooie verrassingen.

Karin van Riel, onderweg van De Coppele naar De Groene Parel.

Karin van Riel neemt na 23 jaar afscheid van basisschool De Coppele; van leerkracht naar Ib’er naar teamleider is het nu tijd voor de volgende stap en uitdaging: directeur van basisschool de Groene Parel. Zij volgt Lucy op. Na 2 dagen van activiteiten en afscheid van de leerlingen en ouders was gisteren dan toch echt de laatste dag en trok ze de deur van de Coppele achter zich dicht. Namens De Coppele:  ‘Het waren jaren met veel lachen maar ook met een traan, we zijn je dankbaar voor alles wat je voor ons betekend hebt maar ook zeker geleerd hebt. We wensen je veel succes en plezier en zoals je zelf zegt: Ik zeg geen doei of dag, maar tot ziens met een glimlach!’

 

Bedankt namens je collega’s van basisschool de Coppele!