ondernemers

Familie kan via livestream meekijken naar diploma-uitreiking Durendael


Leerlingen die dit jaar hun diploma krijgen, kunnen hun familie via een link laten meekijken naar het mooie moment van de uitreiking.

Geslaagden worden feestelijk ontvangen op 2 College Durendael; familie kan online meekijken.

Alle eindexamenkandidaten en hun ouders /verzorgers hebben een mail gekregen met een digitale link om de ceremonie via een livestream bij te wonen. Zij kunnen die waar gewenst is delen met hun naasten. In de bijeenkomst wordt er teruggekeken op de periode op Durendael en vindt het officiële tekenmoment plaats van het diploma.

Durendael wil op deze manier letterlijk en figuurlijk de verbinding tot stand brengen tussen de geslaagden en hun familie, die bijvoorbeeld vanwege logistieke redenen of ziekte niet bij de ceremonie aanwezig kunnen zijn. Op deze manier zijn zij toch in staat om hun geliefde geslaagde te zien en onderdeel te zijn van een belangrijk moment in hun leven.

De ouderraad laat namens alle ouders/familie weten dit erg waardevol te vinden het het te waarderen dat – zeker in deze drukke tijden – de school dit geregeld heeft. Uiteraard blijven ouders/ verzorgers welkom ook live aanwezig te zijn bij dit feestelijke moment.