ondernemers

Doe mee met de Brabantse Akkerloop in Haaren


Zondag 17 september bent u van harte welkom bij de Brabantse Akkerloop. Een bloemrijke wandeling door de boomkwekerijen in Haaren.

Wandel mee door de akkers (Foto: Leny van Schijndel).

Boomkwekerij M. van de Oever organiseert samen met omliggende kwekers en bedrijven een ontspannen wandeling door de kwekerij. Tijdens de wandeling kom je meer te weten over wat er gekweekt wordt, op welke manier en waarom. Naast uitleg over de bomen en heesters, kunt u ook machines bewonderen én dwars door een bloemenmengsel lopen. Ook De Schaapjes ligt op de route, waar u terecht kunt voor een hapje of drankje op het terras met speeltuin.

De wandeling is vrij toegankelijk. De route van ongeveer 7km is volledig bewegwijzerd tussen 10u en 16u. Omdat de route voornamelijk over zandpaden gaat, is deze helaas slecht begaanbaar per fiets, rolstoel en/of kinderwagen. Op de website van Boomkwekerij M. van den Oever is de route te bekijken. U kunt starten op 3 locaties; Boomkwekerij M. van den Oever, Mulders BV en bij Groencentrum Jan van de Wiel. Daar kunt u ook parkeren. Toch vragen zij u vriendelijk met de fiets naar het startpunt te komen.

Kom genieten van alles wat groeit en bloeit! U bent vanaf 10u welkom op één van de 3 startpunten en de koffie staat klaar!

Klik en lees hier meer!