ondernemers

Cultuur en Beleef met klankbeleving


Cultuur en Beleef vindt iedere laatste maandag van de maand plaats in het Inlooppunt, Kerkstraat 48 te Oisterwijk. Entree vanaf 14.00 uur. Start lezing van 14.30 tot 16.00 uur, incl. koffiepauze.

Rob Bekkers met zijn klankbeleving

Cultuur en Beleef is een activiteit speciaal voor mensen, die geïnteresseerd zijn in thema’s als geschiedenis, kunst, reizen, natuur, religie etc. Het kan gaan over lokale onderwerpen maar ook bredere maatschappelijke thema’s komen aan bod. De gastsprekers komen uit Oisterwijk maar soms ook van verder weg.

31 juli is het woord aan Rob Bekkers. Rob Bekkers, zelf vrijwilliger bij Het Inlooppunt, is Body & Mind Language coach. In zijn presentatie biedt hij de toehoorders een klankbeleving. Dat houdt in, dat hij gebruik maakt van Native American flutes, didgeridoo’s, percussie instrumenten, rav-vast drum, lier en klankschalen. Hij geeft uitleg over de instrumenten, hun oorsprong, gebruik en hoe het gemaakt wordt. Daarnaast zorgt hij voor een klankbeleving voor de gasten, door zelf de instrumenten te bespelen. De verschillende instrumenten geven tijdens het bespelen, allemaal hun eigen karakteristieke geluid/trilling aan omgeving en aan de deelnemers. Elke klankbeleving is weer anders doordat hij op intuïtieve manier de instrumenten (in)speelt.

De kosten bedragen 2 euro inclusief koffie/thee. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sandra Wouters tel. 06-17.16.30.91, of sandrawouters@contourdetwern.nl