ondernemers

PetPret hockeymiddag bij HOCO georganiseerd door MBO student


De meest gekke spellen doen en tegelijkertijd leren over duurzaamheid. Het kan bij de PetPret hockeymiddag op 30 juni op HOCO.

Speel mee!

Het doel is om de jonge generatie van 12 tot 16 op een leuke en positieve manier te stimuleren om na te denken over duurzaamheid. De middag wordt ingevuld met leuke en unieke PetPret-spellen zoals een nerf afvalschietbaan en een variant op het marshmallow hockey.

Tijdens deze hockeymiddag gaat het over hoe recycle heel leuk kan zijn en waarom het zo belangrijk is. De middag is op vrijdag 30 juni bij Hockeyvereniging HOCO van 17:45 tot 20:00 uur. ‘We richten ons op jongeren tussen de 12 en 16 jaar,’ aldus Stan van Roessel. ‘Ik studeer aan de opleiding Adviseur Duurzame Leefomgeving bij Yuverta MBO Tilburg. Daar leer ik veel over waarom duurzaamheid zo belangrijk is. Ik denk dat als je jongeren op een vroege leeftijd leert over waarom duurzaamheid zo belangrijk is dit veel impact maakt.’

Je kunt gratis aan deze middag deelnemen. Ben je enthousiast en wil je ook mee doen, stuur dan een e-mail naar info@vanpetnaarpret.nl met je naam, leeftijd en of je beschikt over een hockeystick. Je bent ook welkom als je niet op hockey zit.