ondernemers

Oisterwijk Oysters in het Hollandse zand


Afgelopen weekend namen onze jeugdteams (U18 en U14) deel aan het fantastisch georganiseerde Jeugd Beach Rugbytoernooi in Hoek van Holland. De zon scheen voortdurend en de spelers hadden het op het veld en daarbuiten erg naar hun zin.

Oisterwijk Oysters op het strand van hoek van Holland (Bron: Oysters.nl)

Naast het feit dat het heerlijk is om in het zand te spelen (je valt een stuk zachter) is het een leerzaam en ook erg belangrijk weekend geweest. Met een overnachting en het feit dat je op jezelf bent aangewezen leer je als jong mens heel veel. Bij RFC Oisterwijk Oysters vinden we de breedtesport net zo belangrijk als de topsport. We proberen voor iedereen binnen onze vereniging een plekje te creëren. Dat doen we trouwens met een hele boel onvermoeibare en erg belangrijke vrijwilligers. Word lid van onze club en ervaar zelf wat het is om een Oysterke te zijn!

De Colts maakten helemaal de blits door een geweldig tourshirt te dragen waarbij trainer Logan Maxwell in het zonnetje werd gezet. De geluiden die we in Oisterwijk ontvingen van de beide groepen waren louter positief en dat is prachtig om te horen.