Care Inn

Heerlijke show bij Ja zuster Nee zuster in Oisterwijks Natuurtheater


De kop is er af, en het is een geweldig leuke show geworden mogen we zeggen.

Zeker de moeite waard om komende week nog te gaan kijken, en mee te zingen met de bekende ‘M’n opa’ of ‘De kat van ome Willem’, bij de musicalshow van de Vereniging van Oisterwijkse Spelers (VOS) in het Oisterwijkse Natuurtheater.

Muziek en dans bij Ja Zuster Nee Zuster in het mooie Oisterwijkse Natuurtheater (Foto: Annita Schepens)

In haar rusthuis zorgt Zuster Klivia met liefde en aandacht voor haar bijzondere bewoners. In dit rusthuis is het vaak allesbehalve rustig. De bewoners zijn zich van geen kwaad bewust, maar zetten met regelmaat de boel op stelten. Boordevol, van wie de zuster het rusthuis huurt, wil niets meer te maken hebben met zijn onrustige huurders en wil hen dan ook kost wat kost uit huis zetten. Lukt het de bewoners een plan te verzinnen om in het rusthuis te kunnen blijven wonen?

Sanne Eggenkamp keert na ruim 10 jaar weer terug als regisseur bij de V.O.S.. Samen met muzikaal leider Dave Hanhart en de arrangementen van Ron van Riel zorgt zij ervoor dat de spelers er in juni klaar voor zijn om publiek te ontvangen bij deze vrolijke, muzikale en nostalgische voorstelling. Er zijn nog uitvoeringen op 30 juni en 1 juli aanvang 20.30 uur, en 2 juli aanvang om 14.30 uur. Kijk voor tickets en informatie op www.vos-oisterwijk.nl

Zie onder de teaser, of klik hier voor de mooie fotoserie van Annita