Care Inn

Garagesale in Oisterwijk


Garagesales in Pannenschuur en Waterhoef

Doe mee met de garagesale

Na een zeer warme en geslaagde garagesale in Westend op 11 juni, dient de volgende garagesale zich aan. Op zondag 9 juli verkopen de inwoners van Pannenschuur hun spulletjes. Op deze dag kun je van 10.00 uur tot 16.00 uur heerlijk door Pannenschuur dwalen op zoek naar allerlei leuke objecten.

Alvast voor de agenda:

* Zondag 9 juli Pannenschuur

* Zondag 10 september Waterhoef

Iedere deelnemer aan de garagesale zal op eigen wijze herkenbaar zijn. Wil je vooraf weten wie eraan deelneemt, neem dan een kijkje op Facebookpagina van Garage Sale Pannenschuur. Ook zal er tegen zijner tijd een plattegrond en adressenlijst van deelnemende adressen beschikbaar zijn.

Deelnemen?

Wil je zelf deelnemen aan de garagesale geef je dan op bij de organisatie van jouw wijk. Natuurlijk is het nog leuker als je samen met je buren of de hele straat meedoet. Als veel inwoners van de wijk meedoen wordt een garagesale echt een succes. Samen de straat versieren, spulletjes verkopen, gezellig kletsen en wie weet aan het einde de leuke dag afsluiten met een straatborrel.

Aanmelden voor garagesale Pannenschuur:

*  vóór 7 juli via garagesaleoisterwijkpannenschuur@hotmail.com

* Op 19 juni, 20 juni, 26 juni, 27 juni, 3 juli en 4 juli van 18u00 tot 20u00 bij Toos, Pastoor de Witstraat 4