The Make

Concert Oisterwijks kamerkoor


Het Oisterwijks Kamerkoor geeft zondagmiddag 25 juni om 15.00 uur een concert in de Moergestelse kerk waarin koorwerken van de Moergestelse componist Andries Clement centraal staan. Een eerbetoon aan deze helaas te vroeg overleden Brabantse componist, uit wiens oeuvre wij al eerder geput hebben.

Het Oisterwijks Kamerkoor

Voor dit concert staan componisten uit de lage landen in de ‘spotlight’ met prachtige koorwerken door de eeuwen heen. Naast Andries Clement komen o.a. Vic Nees, Josquin des Prez aan bod. Een instrumentaal intermezzo op de bayan zal worden verzorgd door onze “huiscomponist” Ad de Jong. Van hem zingen we ook een nieuw werk “Le son des berges de la Somme”. Hij zal het koor daarbij begeleiden op de bayan. Het is een mooi en afwisselend programma waarvan de leden bij de voorbereiding al volop hebben genoten!

De artistieke en muzikale leiding ligt in handen van dirigent Peter van Aerts, begeleiding op piano zal worden verzorgd door Henk Stoop. Deze laatste zal ook een intermezzo met eigen composities spelen op de piano.

Entree in de voorverkoop bedraagt € 12,50, aan kassa € 13,50. Kinderen onder de 12 jaar gratis toegang. Bestellen van de kaarten voor dit concert kan via dee website www.oisterwijkskamerkoor.nl of door een bericht sturen naar reserveren@oisterwijkskamerkoor.nl. In de bevestiging van deze bestelling krijgt u nodige informatie, ook hoe u kunt betalen. Voor de late beslisser zijn op zondag de dan nog beschikbare kaarten verkrijgbaar aan de kassa. Het is dan ook mogelijk om met een QR-code te betalen.