Care Inn

Zaterdag opent TrendJetter Lifestyle Boutique


TrendJetter opent de deuren van haar 2e vestiging aan de Kerkstraat 3, nadat de onderneming 7 jaar geleden startte aan Ketelhavenplein in de Reeshof, Tilburg.

De nieuwe winkel in de Kerkstraat van Oisterwijk.

“We hebben er ontzettend veel zin in om Oisterwijk kennis te laten maken met onze winkel. We hebben een uitgebreid, betaalbaar assortiment aan dameskleding, afgewisseld met leuke lifestyle artikelen, sieraden, gifts en nog veel meer. De kleding wordt door ons team zelf ingekocht in o.a. Parijs. We merkten dat Oisterwijk klaar was voor een leuke boutique met betaalbare, maar zeker trendy aanbod. En zeker de combinatie met alle andere leuke produkten die we aanbieden, maakt onze winkel tot een toegevoegde waarde voor het winkelend publiek,” Aldus Mariëtte Vromans, eigenaresse van TrendJetter.

Kom je zaterdag even langs? Er staat een drankje en hapje klaar, en iedere klant krijgt een leuk cadeautje bij zijn/haar aankoop.

 

Een mooi fris interieur.