Care Inn

Ode aan het Landschap in Heukelom met wandeling en radioprogramma Vroege Vogels


Zaterdag 20 mei organiseert Stichting Duurzaamheidsvallei ‘Ode aan het Landschap’.

Het landschap van Heukelom (Foto: Paul Francken)

Op deze dag zullen (gratis) begeleide wandelingen starten om 13.00 én 13.30 uur. Bij voldoende deelnemers ook om 14.00 uur. Er wordt gestart bij café Mie Pieters, Laag Heukelomseweg 13 in Heukelom. Voor deze wandelingen kun je je aanmelden bij pr@duurzaamheidsvallei.nl.

Langs de wandelroute vindt u schilders die het landschap in beeld brengen, zangers en dichters die odes aan de natuur brengen en tevens zal een bomenhoroscoop worden gemaakt. Ook wordt een aantal kunstwerken geplaatst. De wandeling kan ook op eigen gelegenheid worden gemaakt.

Eerder op de dag zal de houten bank worden geplaatst die deel uitmaakt van de Casimir Milieuprijs, toegekend aan Stichting Duurzaamheidsvallei door de Brabantse Milieufederatie (BMF). “Met de uitreiking van de prijs spreekt de BMF haar waardering uit voor de jarenlange vrijwillige inzet voor natuur, milieu en duurzaamheid in de provincie Noord-Brabant,” aldus Femke Dingemans, directeur-bestuurder van de BMF.

Het radioprogramma van BNNVARA Vroege Vogels zal van deze dag verslag doen.