Care Inn

Muziekwandeling met Frans en Kathleen


Vorig jaar met Hemelvaart, ditmaal op Tweede Pinksterdag 29 mei, wegens succes geprolongeerd, toegevoegd aan de GUO-agenda: boswachter Frans (Kapteijns) en siso-writer Kathleen (Willems) struinen door Oisterwijks lommerrijke struweel! Liefhebber van natuur, wandelen, boeiende verhalen, siso-writing? Struin mee!

Vrijwillig boswachter Frans Kapteijns neemt u mee op pad.

Vanwege een verbod van Natuurmonumenten om tijdens de wandelingen livemuziek ten gehore te brengen in de  natuurgebieden, wijkt GUO uit naar het bosgebied rondom Het Galgeven voor zowel een ochtend- als middagwandeling. Vertrek–/aankomstpunt: Parkeerplaats De Brekxsche Hoven, Baksevenweg, Moergestel. Vertrek ochtendrondje: 10:00 uur, middagrondje: 13:30 uur. Kaarten zijn te bestellen bij GUO (klik).

Tweemaal eenzelfde ‘Rondje Galgeven’, maar met volop variatie in verhalen van Boswachter Frans en songs van Kathleen. Dus struin naar keuze één- of tweemaal mee! Elk rondje is zo’n 6 km. Niet vergeten: stevige wandelschoenen, makkelijke kleding en voor de ‘dubbelaars’ tussen ochtend- en wandeling: knapzak voor een picknick in de natuur.

Kathleen (Fragment uit de video van NL Music)

Na meerdere voorrondes te hebben overleefd, was Kathleen afgelopen 21 februari bij NL-Music één van de vier overgebleven finalisten van ‘Het Beste Liedje Van Eigen Land’. Ze greep naast de eindoverwinning, maar voor ons is ze nummer 1 van Oisterwijk en verre ommelanden.