Care Inn

Kom gerust mee handwerken bij De Inloop in Oisterwijk


Stokjes, lossen en vasten, inbreien, de vaktermen vliegen heen weer, als in de huiskamer De Inloop op donderdagmiddag een groep vrouwen bezig is met handwerken.

Kom handwerken bij De Inloop in Oisterwijk.

Breien, haken, er worden ware kunstwerken gemaakt. Een deel daarvan wordt gebreid of gehaakt voor familie en vrienden, een ander deel gaat naar een tehuis voor dakloze kinderen in Roemeni√ę. De wol daarvoor wordt gratis geschonken door sponsoren. Terwijl er volop wordt gewerkt, blijft er tijd voor een kopje koffie of thee met een koekje. Er is ook genoeg gelegenheid voor het uitwisselen van nieuwtjes of gewoon voor gezellige kletspraat.

Wordt u nieuwsgierig of deze handwerkmiddag ook iets is voor u? Loop dan gewoon eens binnen op de derde donderdagmiddag van de maand. U bent van harte welkom tussen 14.00 en 16.00 uur in de Kerkstraat 48.

Bent u minder mobiel en is vervoer een probleem? Tijdens een kennismakingsgesprek kunnen we samen kijken wat de mogelijkheden zijn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met sandrawouters@contourdetwern.nl