ondernemers

Joost is een Plant


Woensdag 31 mei om 20:15 uur speelt in Tiliander de musical Joost is een Plant.

Joost is alleen. Joost is eenzaam. Aan de buitenkant zie je het niet aan hem. Maar hij is het wel. Hij legt er zich niet bij neer. Hij pakt de handschoen op. Hij heeft plannen. Grootse plannen. Straks kent de hele wereld Joost. Men zal versteld staan. Maar of hij daar nu zo gelukkig van wordt? Nou ja, hij is in ieder geval niet onopgemerkt gebleven.

Sparkeltheater is een ad hoc gezelschap van jongeren dat onder de vlag van ReumaZorg Nederland invulling geeft aan MDT. Eerder maakte Sparkeltheater o.a. de voorstelling Mantelhelden over jonge mantelzorgers, Groener Gras over FOMO, Kopje Onder over druk en Melk & Honing over vluchten. De voorstellingen worden gespeeld door jonge acteurs en gaan over maatschappelijk relevante onderwerpen. De spelers zoeken een onderwerp dat triggert, vinden informatie, interviewen (ervarings)deskundigen en maken onder leiding van professionele theatermakers een voorstelling.

Gespeeld door: Annabel Deijkers, Bram van Bakel, Dyonne Fransen, Hidde Thijssen, Iza Dreverman, Janneke Keijzers, Lola Koppen, Mees de Jonge, Nash Wagemakers, Niels van Gaal, Noémie Ogay, Pleun Paulusse, Sterre Prein, Yasmine Goemans, regie: John van der Sanden, productie: Bregje van Ekert en muziek: Jeroen Ermens.

Tickets zijn hier (klik) te koop