themake

Ja zuster Nee zuster in Oisterwijks Natuurtheater


‘M’n opa’, ‘De Twips’, ‘De kat van ome Willem’, ‘Samen met u onder een paraplu’… deze en andere herkenbare liedjes van Annie M.G. Schmidt en Harrie Bannink vormen de basis van de musical ‘Ja zuster Nee zuster’ die de Vereniging van Oisterwijkse Spelers deze zomer naar Natuurtheater Oisterwijk brengt.

In haar rusthuis zorgt Zuster Klivia met liefde en aandacht voor haar bijzondere bewoners. In dit rusthuis is het vaak allesbehalve rustig. De bewoners zijn zich van geen kwaad bewust, maar zetten met regelmaat de boel op stelten. Boordevol, van wie de zuster het rusthuis huurt, wil niets meer te maken hebben met zijn onrustige huurders en wil hen dan ook kost wat kost uit huis zetten. Lukt het de bewoners een plan te verzinnen om in het rusthuis te kunnen blijven wonen?

Sanne Eggenkamp keert na ruim 10 jaar weer terug als regisseur bij de V.O.S.. Samen met muzikaal leider Dave Hanhart en de arrangementen van Ron van Riel zorgt zij ervoor dat de spelers er in juni klaar voor zijn om publiek te ontvangen bij deze vrolijke, muzikale en nostalgische voorstelling.

23, 24 en 30 juni en 1 juli aanvang 20.30 uur, 25 juni en 2 juli aanvang om 14.30 uur. Kijk voor tickets en informatie op www.vos-oisterwijk.nl