uitgelicht

High Tea fietsroute door het mooie Oisterwijk


Hoe begin je beter de dag dan met natuur snuiven in de natuurgebieden Kampina en de Oisterwijkse bossen en vennen.

De mooie omgeving van Oisterwijk.

Stap op de fiets, E-Bike of tandem voor een ontspannen dagje en laat je daarna verwennen door een High tea. Aan deze afwisselende fietsroute liggen drie locaties waar u na reservering gezellig bij kunt kletsen onder genot van heerlijke hapjes en theesoorten. Op iedere locatie word uw high tea vers bereid op eigen wijze. Het leuke aan een high tea is dat je tijd neemt voor elkaar, of dit nu voor een verjaardag, babyshower, familiere√ľnie, vriendinnen uitje of personeelsuitje is. Een tafel vol hartige en zoete lekkernijen, Brabantse gezelligheid op een prachtige locatie staat garant voor een perfect dagje uit.

Deze fietsroute met High Tea reserveer je minimaal drie dagen vooraf via  Fietsverhuur Oisterwijk.

Heerlijke High Tea gerechten staan voor u klaar.