The Make

Expositie in huiskamer De Inloop


Deze Huiskamer biedt veel verschillende activiteiten: maaltijdprojecten, bewegingsochtenden, creatieve middagen, culturele middagen, exposities van Oisterwijkse kunstenaars.

Kunstexpositie in het Inlooppunt (Bron: Inlooppuntoisterwijk.nl)

De huidige expositie bestaat uit een aantal schilderijen, gemaakt door deelnemers aan een schildercursus die in onze huiskamer werd aangeboden door Hedy D’haene. De cursisten, Jeanne Neggers, Riet de Rooij, Lies Veens, Jan Jansen, Annie Kuijsten en Stans Faes, exposeren schilderijen, die getuigen van durf, lef en zelfvertrouwen om op hun eigen manier vorm en kleur te geven aan het onderwerp.
De expositie is te bezichtigen tijdens de Open Inloopmiddagen: 6 juni, 20 juni, 4 juli en 18 juli. De koffie staat al klaar!

Alle activiteiten van huiskamer De Inloop en van de Gerard Horvershuiskamer zijn mogelijk door de inzet van vrijwilligers. Er is nog steeds behoefte aan vrijwilligers-chauffeurs: als gasten minder mobiel zijn, worden ze opgehaald en thuisgebracht door onze vrijwilligers. Is het iets voor jou om regelmatig of slechts incidenteel je diensten aan te bieden? Meld je aan bij Sandra Wouters, coördinator.

Ook is in het bestuur van Stichting Inlooppunt nog plaats voor een bestuurslid. Heb je interesse om mee te denken over en mede vormgeven aan de toekomst van onze stichting? Neem dan contact op met Sandra Wouters, e-mail: sandrawouters@contourdetwern.nl voor een oriënterend gesprek.