Care Inn

Doe mee met de IVN Slootjesdag


Watertorren, larven, kikkervisjes en salamanders. Ben jij niet bang om een beetje nat te worden, kom dan naar de slootjesdag.

Een natuurwandeling met uitleg door een gids…

Op zondag 11 juni van 10.00 tot 12.00 uur gaat Natureluurs weer op pad. Met een schepnetje gaan we kijken naar alles wat in en op het water leeft. In de waterbak kun je alles wat gevangen wordt goed bekijken. Hoe ‘zwemt’ het diertje, hoe haalt het diertje adem in het water? Allemaal vragen waarop je antwoord krijgt deze ochtend.

Iedereen is welkom dus neem je vader, moeder, broer, zus, oom of tante mee. Trek je laarzen aan of je waterschoenen en zorg dat je kleren nat en vies mogen worden (neem eventueel een droog setje kleren mee). IVN zorgt voor de schepnetjes en een ochtend vol leerzame waterweetjes. Kom en maak kennis met de ‘wondere’ waterwereld in de natuur!

Deelnemen kan door aanmelding vóór vrijdag 9 juni via de mail: natureluurs@ivnoisterwijk.nl Vermeld in de mail duidelijk je naam en leeftijd. Na aanmelding krijg je meer details over deze activiteit. Omdat dit een activiteit is van de landelijke IVN, is deelname gratis.