Care Inn

Booktalk is een leesclub maar dan net iets anders


Een leesclub maar dan net iets anders. Net als bij elke leesclub deel je bij Booktalk je leeservaringen. Alleen lees je hier niet allemaal hetzelfde boek maar gewoon je eigen gekozen boek.

Praat over een van je zelf gelezen boeken.

Iedereen leest dus een ander boek en daar praat je dan met elkaar over. Omdat je zelf je boek gekozen hebt, kun je delen waarom je juist voor dit boek bent gegaan. Hierdoor kun je anderen verrassen en inspireren. Zo krijgen de deelnemers samen nieuwe ideeën en inzichten. Een nieuwe manier van samen lezen.

De eerste Booktalk was al een succes! De deelnemers vertelden over hun gekozen boek en wisselden tips met elkaar uit. Een gevarieerde groep mensen met gevarieerde boeken. Enthousiasme genoeg want ze hebben afgesproken om terug te komen bij deze bijeenkomsten.

Dus lees jij ook graag, wil je dat op deze manier met anderen delen en vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten? Dan is Booktalk ook iets voor jou! De Booktalkers komen elke laatste dinsdag van de maand bij elkaar. Je hoeft niet elke maand mee te doen, maar als je wilt komen graag wel even van tevoren aanmelden en vergeet vooral niet om je boek mee te nemen. Volwassenen van alle leeftijden zijn welkom.

30 mei

14.00-15.30u

de Bibliotheek Oisterwijk

Gratis

Aanmelden: oisterwijk@bibliotheekmb.nl