Care Inn

Awash live in Oisterwijks ketelhuis


De Brabantse band Awash verzorgt op 2 juni om 17.00 uur een optreden in het Ketelhuis in Oisterwijk. Daar brengen zij hun nieuwe Album “To where the river starts” ten gehore. Aan dit album werd samengewerkt met de Amerikaanse producer Warren Heart ( Aerosmith, The Ramones, The Fray).

Awash speelt live in het Ketelhuis (Foto: Leon van Loon)

De bandleden zijn Geert van der Burg(zang/gitaar), Maarten de Raad (keyboard/ backing vocals), Maarten Ligtenberg(gitaar), Peter Süoss(Basgitaar/ backing Vocals) en Bertwin van Avezaath(Drums). Awash brengt een grote variatie aan prachtig afgeronde nummers die ieder een eigen verhaal vertellen. Zij maken Indie Pop en Rock. Een sound die je doet denken aan de jaren 80 & 90. Met gitaarsolo’s, fretloze bas, keyboards en de fantastische strot van zanger Geert van der Burg boeiend in zowel het klein als het groot, lyrisch, breekbaar en vol overgave.

Awash heeft meerdere albums en EP’s uitgebracht en meer dan 300 optredens op hun naam, radio-optredens (Nachtegiel en Ekdom in de Nacht), een tour door Engeland en festivals nationaal en internationaal. 2 juni te zien in het Ketelhuis, Almystraat 18 in Oisterwijk. Aanvang 17:00, aanvang show 17.30 uur.