Care Inn

15 Jaar Oisterwijk Nieuws


Dit jaar valt er wat te vieren: 28 mei is het exact 15 jaar geleden dat Oisterwijknieuws.nl werd geregistreerd. Al 5478 dagen lokaal nieuws, iedere dag!

Er komt heel wat voorbij; een diversiteit aan berichten.

Het is ook 15 jaar die zonder de vele hulp onmogelijk haalbaar zouden zijn geweest. Hulp van een diversiteit aan betrokken mensen, helpers!

Helpers. het zijn allemaal mensen die hun bijdrage leveren aan de dagelijkse diversiteit aan berichten en het kunnen bestaan van deze website. Vrijwilligers die foto’s en films maken, historici die helpen met informatie, natuurliefhebbers en andere bij belangenorganisaties betrokken vrijwilligers, website techneuten die storingen oplossen, mensen met juridische kennis, ondernemers die een deel van hun promotiebudget gunnen, medewerkers van de gemeente die ons van informatie voorzien, column schrijvers, 112 verslaggevers, vaste tipgevers, organisaties die ons voorzien van informatie of vragen beantwoorden, enkele trouwe donateurs, betrokken inwoners die meedenken in ontwikkelingen en vernieuwingen…

Bedankt!

Nog los van alle organisaties die hun persberichten toesturen, bestaat alleen deze groep van helpers al uit ongeveer 80 mensen, met inzet die varieert van enkele keren per jaar, tot een paar keer per week. Deze helpers willen we hierbij alvast openlijk bedanken, en we hebben ze uitgenodigd voor iets speciaals. Samen met enkele lokale vrijwilligers is een kort cultuurhistorisch programma samengesteld, ditmaal geheel gericht op en in Moergestel, mét een bijzondere kennismaking! Uiteraard ook met ruimte voor een hapje en een drankje.

Ben jij zo’n helper, en heb je onze uitnodiging gemist? We nodigen je graag alsnog uit; stuur even een mailtje naar mail@oisterwijknieuws.nl 

En voor alle lezers: Binnenkort vertellen enkele van bovenstaande helpers over hun rol en voldoening; wordt vervolgd!