Care Inn

15 Jaar Oisterwijk Nieuws met Leny van Schijndel


Leny van Schijndel vertelt over haar ondertussen 10 jarige ervaring als vrijwilligster bij Oisterwijknieuws.nl

28 mei is het exact 15 jaar geleden dat Oisterwijknieuws.nl werd geregistreerd. 15 jaar die zonder de vele helpers onmogelijk haalbaar zou zijn geweest. Het zijn vrijwilligers die foto’s en films maken, historici die helpen met informatie, natuurliefhebbers, website techneuten, mensen met juridische kennis, ondernemers die een deel van hun promotiebudget gunnen, medewerkers van de gemeente die ons van informatie voorzien, column schrijvers, 112 verslaggevers, vaste tipgevers, organisaties die ons voorzien van informatie of vragen beantwoorden, enkele trouwe donateurs, betrokken inwoners die meedenken in ontwikkelingen en vernieuwingen.

Nog los van alle organisaties die hun persberichten toesturen, bestaat alleen deze groep van helpers al uit ongeveer 80 mensen, met inzet die varieert van enkele keren per jaar, tot een paar keer per week. Een aantal van hen vertellen komende weken over hun ervaringen en voldoening:

Leny van Schijndel

Leny van Schijndel

Ik ben Leny van Schijndel en maak foto’s voor Oisterwijk Nieuws van de natuur en evenementen. In de begin periode kwam de vraag om foto’s in te sturen. Zo ben ik in contact gekomen met Joris en Oisterwijk Nieuws en doe dat nog steeds met veel plezier.

Waar ik graag op terug kijk is het 12 ½ jarig jubileum. Samen met Annita Schepens kwamen we op het idee voor een picknicktafel. Trots ben ik nog steeds dat we samen met sponsors dat cadeau mochten aanbieden aan Joris van der Pijll. Onze eigen picknick tafel staat op het speelveld tegen over Groot Speijck bij de speeltoestellen.

Ik hoop nog vele jaren mijn bijdrage te mogen leveren.

Groetjes,

Leny van Schijndel

Klik en lees meer over 15 Jaar Oisterwijk Nieuws met om de paar dagen een volgende