Care Inn

15 Jaar Oisterwijk Nieuws met Bart van Esch


Bart van Esch vertelt over zijn ondertussen 14-jarige ervaring met zijn bedrijf Be-Interactive bij Oisterwijknieuws.nl

28 mei is het exact 15 jaar geleden dat Oisterwijknieuws.nl werd geregistreerd. 15 jaar die zonder de vele helpers onmogelijk haalbaar zou zijn geweest. Het zijn vrijwilligers die foto’s en films maken, historici die helpen met informatie, natuurliefhebbers, website techneuten, mensen met juridische kennis, ondernemers die een deel van hun promotiebudget gunnen, medewerkers van de gemeente die ons van informatie voorzien, column schrijvers, 112 verslaggevers, vaste tipgevers, organisaties die ons voorzien van informatie of vragen beantwoorden, enkele trouwe donateurs, betrokken inwoners die meedenken in ontwikkelingen en vernieuwingen.

Nog los van alle organisaties die hun persberichten toesturen, bestaat alleen deze groep van helpers al uit ongeveer 80 mensen, met inzet die varieert van enkele keren per jaar, tot een paar keer per week. Een aantal van hen vertellen komende weken over hun ervaringen en voldoening:

Bart van Esch – Be Interactive

Bart van Esch

Vele jaren geleden ben ik met Joris in contact gekomen en we hadden gelijk een leuke klik. Sindsdien helpen we met het onderhoud van de website en servers. Dat doen we omdat ik het belangrijk vind dat de informatievoorziening voor de inwoners in de gemeente Oisterwijk goed verloopt.

Vooral de leuke reacties die Oisterwijk Nieuws krijgt over hun bezigheden geven voldoening; een goed initiatief en met de passie van Joris, waarbij meer correspondenten zich mogen aansluiten en ook het initiatief steunen.

Heel veel succes met de verdere ontwikkeling van Oisterwijk Nieuws en alles daar omheen. Het is je gegund!

Klik en lees meer over 15 Jaar Oisterwijk Nieuws