Care Inn

15 Jaar Oisterwijk Nieuws met Annita Schepens


Annita Schepens vertelt over haar ondertussen 10 jarige ervaring als vrijwilligster bij Oisterwijknieuws.nl

28 mei is het exact 15 jaar geleden dat Oisterwijknieuws.nl werd geregistreerd. 15 jaar die zonder de vele helpers onmogelijk haalbaar zou zijn geweest. Het zijn vrijwilligers die foto’s en films maken, historici die helpen met informatie, natuurliefhebbers, website techneuten, mensen met juridische kennis, ondernemers die een deel van hun promotiebudget gunnen, medewerkers van de gemeente die ons van informatie voorzien, column schrijvers, 112 verslaggevers, vaste tipgevers, organisaties die ons voorzien van informatie of vragen beantwoorden, enkele trouwe donateurs, betrokken inwoners die meedenken in ontwikkelingen en vernieuwingen.

Nog los van alle organisaties die hun persberichten toesturen, bestaat alleen deze groep van helpers al uit ongeveer 80 mensen, met inzet die varieert van enkele keren per jaar, tot een paar keer per week. Een aantal van hen vertellen komende weken over hun ervaringen en voldoening:

Annita Schepens

Annita Schepens

Ik ben Annita Schepens, en maak puur hobbymatig foto’s. Vooral in de wintermaanden wat meer dan in de zomer, omdat ik het combineer met een eigen  bedrijf.

Voordat ik voor Oisterwijk Nieuws foto’s maakte ben ik benaderd door In Oisterwijk, en dan vooral tijdens carnaval. Een leuke club fotografen die ieder in hun eigen tijd en naar eigen belangstelling foto’s maken van alles wat in de gemeente Oisterwijk plaatsvind. Hierdoor ben ik inmiddels al zes jaar Hoffotograaf van Stichting Döllekesgat en vul dan mede Oisterwijknieuws.nl met heel veel foto’s van dit festijn.

Ook voor mijn werk. Ik maak nieuwe fietsroutes en tijdens het controleren hiervan kom je op de mooiste plekjes in onze gemeente. Het is steeds weer vakantie vieren rondom huis. Evenementen met muziek is wel mijn passie, dan is foto’s maken vooral genieten. Juist die emotie, sfeer & plezier op de foto zetten blijft mooi om te doen. Oisterwijk bruist het hele jaar van activiteiten. Dat is genieten voor de inwoners, maar zeker ook voor de steeds toenemende stroom toeristen.

Het is prachtig om dat gevoel van trots uit te dragen, samen met heel veel ondernemers. Daarom ben ik naast vrijwilliger met Fietsverhuur Oisterwijk ook sponsor. Laten we op deze manier vooral via het kanaal Oisterwijknieuws.nl als plaatselijke ondernemers sterk zijn.

Groetjes Annita Schepens

 

Klik en lees meer over 15 Jaar Oisterwijk Nieuws met om de paar dagen een volgende