ondernemers

Oisterwijker Mark Verstijnen sluit eerste seizoen netjes af


Na twee kwalificatiewedstrijden en een halve finale, was dit weekend de finale van het NK turnen. Mark kwam voor het eerste jaar uit als senior en had dan ook erg sterke tegenstanders. Toch wist hij zich te plaatsen voor de meerkamp finale en voor 4 toestelfinales.

Mark Verstijnen

Zaterdag 22 april was de meerkamp finale, waar Mark heel netjes zijn oefeningen liet zien. Helaas had hij 2 vallen op vloer, waardoor hij met maar 1,05 punten verschil op nr 3 toch nog 5e van Nederland werd. Ook is hij 4e in het bondskampioenschap geworden. Door deze mooie prestatie heeft hij zich ook gekwalificeerd om aan de Ahoy Cup mee te mogen doen in het sportpaleis op 24 juni.

Zondag 23 april mocht Mark weer op komen dagen in Waalwijk. Dit keer om zijn best te gaan doen bij de toestelfinales op de onderdelen ringen, sprong, brug en rek. En dit keer niet onverdienstelijk. Op ringen en rek werd hij 3e en nam het brons mee naar huis. Op sprong werd hij 6e, en op brug werd hij 4e. Hiermee heeft Mark zijn eerste seizoen bij de senioren 1e divisie netjes afgerond.