uitgelicht

Oisterwijkse promotor start met magazine voor de zakelijke markt


ZO’ MOOI. is de naam van de campagne waarmee Bezoek Oisterwijk zich gaat richten op zakelijke gasten.

Door de combinatie van de prachtige natuur, het historische centrum en de vele horeca is Oisterwijk een unieke en inspirerende locatie voor meetings en events. De centrale ligging in het hart van Brabant en het veelzijdige aanbod van locaties en (outdoor) activiteiten maken Oisterwijk de ideale bestemming voor een geslaagde zakelijke bijeenkomst, feestelijk event of bedrijfsuitje.

Campagne

Het nieuwe magazine met inspiratie voor de zakelijke markt.

Het initiatief voor de campagne komt van Bezoek Oisterwijk, de promotie- en marketingorganisatie van Oisterwijk. Samen met een groot aantal lokale ondernemers wil ze zakelijke gasten inspiratie bieden voor een uitje in de natuur, een unieke vergadersessie, creatieve workshop, sportieve uitdaging, culinaire ervaring of een spetterend bedrijfsfeest. ZO’ staat voor Zakelijk Oisterwijk en borduurt voort op het beeldmerk van Oisterwijk: O’. Dit beeldmerk is intussen herkenbaar voor Oisterwijk, net als de campagne O’ wat ben je mooi.

Aanbod
Aan de campagne doen bijna 50 lokale bedrijven mee. Van vergaderruimtes in historische panden tot aan unieke eventlocaties in het bos. Daarnaast is er veel aanbod voor groepsactiviteiten, zoals een kano- en survivaltocht, een training op maat of kookworkshop. Ook op culinair gebied heeft Oisterwijk je genoeg te bieden. Er zijn tal van lokale restaurants met uiteenlopende gerechten, onder andere een bakworkshop met collega’s of relaties. Voor een meerdaags programma heb je ook genoeg keuze: van een overnachting in een cottage midden in de natuur tot een hotelkamer in het centrum.

Kortom, Oisterwijk heeft alles in huis voor een geslaagde zakelijke bijeenkomst. Laat je inspireren door het digitale magazine (klik!).