uitgelicht

Doe mee of kom kijken naar de Oisterwijkse Vennenloop


De lente is begonnen! Hoewel het lekkere weer soms nog even op zich laat wachten, komt de jaarlijkse Taxandria Vennenloop er alweer aan.

De Vennenloop in Oisterwijk (Bron: Taxandria)

Op zaterdag 15 april zijn alle sportievelingen van harte welkom bij atletiekclub Taxandria aan de Vennelaan 7 in Oisterwijk. Perfecte timing, want de Oisterwijkse bossen en vennen ontluiken vanwege het voorjaar. De Taxandria Vennenloop is er voor jong en oud, met verschillende afstanden waar je aan kan deelnemen, dus doe gezellig met het hele gezin mee. Volwassenen kunnen kiezen uit de 5, 10 of 15 kilometer. Extra leuk: de Vennenloop hoort bij het Regio 13 Weg Circuit! Deze afstanden starten om 18:30 uur en worden gelopen door de mooie bossen en vennen die Oisterwijk te bieden heeft.

Jeugd
Kinderen en jongeren kunnen deelnemen aan de afstanden: 400m, 800m of 1.760m. De jeugdafstanden vinden plaats op de atletiekbaan en beginnen om 17:25 uur. Bij de jeugd hangt de afstand af van hun leeftijd, zie hiervoor www.taxandria.at/vennenloop. De groep van Start to Run die dit voorjaar zijn begonnen met trainen, lopen hun eindloop van 3.860m.

Inschrijven kan via www.taxandria.at/vennenloop Op de website vind je meer informatie en het parcours.